×

5. Pneumatické šroubováky a příslušenství

Výrobci:

www.toolimpex.eu/?strona=producent&id=7
www.toolimpex.eu/?strona=producent&id=36
www.toolimpex.eu/?strona=producent&id=36

Rozsah nabídky:

  • pneumatické šroubováky s odpojitelnou spojkou;
  • pulzní pneumatické šroubováky;
  • rázové šroubováky;
  • kontroléry a moduly pro kontrolu pneumatického nářadí a jeho příslušenství;
  • příslušenství pro pneumatické nářadí.

Pneumatické šroubováky s odpojitelnou spojkou umož�?ují utažení s vysokou přesností (až 10%). Námi nabízené nářadí CLECO pokrývá rozsah od 0,06 do 410 N.m. K dispozici je nářadí přímé, pistolové anebo v uhlové verzi, je-li to nutné, je možné jej upravit speciální hlavou tak, aby bylo možné přistup na obtížně přístupné místa. V závislosti na modelu se šroubováky jsou ovládány tlačítkem, pákou nebo tlakem. Součástí nabídky CLECO jsou také šroubováky bez spojky, s mechanismem proti přetížení (zablokování), určené zejména pro velmi vysoké točivé momenty a pro aplikace s proměnnými utahovacími momenty.Pro nízké momenty (od 0,6 do 14,7 N.m) je předurčena série přecízních utahovaček Cleco série 19.

Pulzní šroubováky značky CLECO série PTHH jsou známé svojí trvanlivostí a nejlepší opakovatelností kvality utažení na trhu (jasně pod 10% při odpovídajících spojích). Nástroje se vyznačují účinným 3-komorovým pneumatickým motorem s regulátorem otáček a dvoukomorovým pulzním systémem se zabudovaným automatickým přívodem oleje. Ten zajišťuje efektivní provoz se zvýšeným komfortem použití a sníženou údržbu. Nízká citlivost na vibrace pomáhá zlepšit pohodlí obsluhy a nižší spotřeba vzduchu znamená nižší provozní náklady.

Rázové šroubováky jsou navrženy tak, aby vytvořily spoje, bez požadavku na nejvyšší přesnost, zejména při velmi vysokých utahovacích momentech (až 4000 N.m). Nářadí značky CLECO série CW, CWC a CV, které nabízíme, mají přesný a účinný rázový mechanismus a vyznačují se vynikající ergonomií. Šroubováky mají jedinečný mazací systém mazácích částí - kladivo, kovadlinu a dalších pohyblivých části. Mechanismus je navržen tak, aby v případě nepřítomnosti oleje nástroj nefungoval a chránil jej před poškozením. Šroubováky jsou k dispozici s kovovým nebo kompozitním pouzdrem a různými typy uchycení a spínačů.

Kontroléry pro pneumatické nářadí CLECO TVP získávají data (OK / NOK) z připojení k nástrojů pomocí dalšího kabelu. Díky tomuto řešení je možný sběr dat o utahování a výstupech elektrických signálů, které jsou používané např. k uvolnění blokace, rukojetě a instalaci dalších světelných nebo zvukových signálů atd. Dalším zajímavým zařízením je modul CLECO Tulman, který umož�?uje sběr dat o práci a opravách jakéhokoli pneumatického nářadí (šroubováky, vrtačky, brusky).

Příslušenství pro pneumatické nářadí které nabízíme, pokrývá širokou škálu produktů značek CEJN a SPIRALFLEX jako jsou spirálové hadice, kabelové cívky, zástrčky a spojky, pistole a další příslušenství pro stlačený vzduch.

Podrobné informace o nabízených řešeních v této oblasti najdete v přiložených materiálech.

Katalogy:

Letáky:

Prezentace:

Filmy:

CLECO Pulzní utahováky
CLECO Utahováky série 19
CLECO TULMan