×

11. Pneumatické nářadí pro opracování a motory

Výrobci:

www.dotcotool.com
www.clecotools.co.uk/products/product-catalog?product_line=Assembly+Tools&page=1&perPage=24
www.apextoolgroup.com

Rozsah nabídky:

  • turbíny a přesné brusky;
  • brusky přímé, úhlové a leštičky;
  • brusky oscilační , orbitální, vertikální a pásové;
  • vrtačky pistolové s pomalými a vysokými rychlostmi otáček;
  • vrtačky přímé, úhlové a modulární (s vyměnitelnými hlavicami);
  • pily, nůžky, pilníky a jiné pneumatické speciální nářadí pro opracování;
  • pneumatické motory.

Pneumatické nářadí pro povrchovou úpravu od společnosti DOTCO (v současné době mění název na CLECO) se vyznačují spolehlivostí, trvanlivostí, ergonomií a všestranným použitím. DOTCO brusky jsou mimo jiné první volbou pro americkou holdingovou společnost United Technologies Corporation (UTC) působící hlavně v leteckém průmyslu a sdružující takové značky jako Pratt & Whitney, Goodrich, HS, Otis atd. Nářadí DOTCO se úspěšně používají v automobilovém, železničním, lodním a všeobecném průmyslu. Jedním z nejznámějších a nejhodnotnějších nářadí na trhu jsou turbínové brusky určené pro přesné práce, extrémně rychlé a výkonné. Nejoblíbenějším modelem je turbínová bruska 10R9000, která jako jediná dosahuje hodnoty 100 000 otáček za minutu, při zachování minimálních rozměrů nástroje a možnosti plynulé regulace rychlosti. Větší brusky a leštičky jsou k dispozici v mnoha variantách (přímé, úhlové, rychlé anebo pomalé otáčky), ale všechny mají stejné vlastnosti - jsou skvěle vyvážené a velmi efektivní, s vysokým výkonem při zachování nízkých vibrací. K dispozici je široká škála příslušenství, např. Upínací pouzdra různých velikostí, nebo pásové napínání.

Pneumatické vrtačky DOTCO jsou po mnoho let jednou z nejčastějších možností největších výrobních společností v leteckém průmyslu. Tyto nástroje se vyznačují neuvěřitelnou přesností, pevností a odolností, jsou k dispozici v mnoha konfiguracích a typech ( pistolové, přímé, úhlové, pomalé a vysoké rychlosti otáček, nebo se systémem výměnných hlav). Kromě brusek a vrtaček nabízíme také další pneumatické nářadí pro opracování (např. pilky, nůžky, pilníky) a specializované nástroje pro letectví - více v záložce -> Nářadí pro letecký průmysl. Dále doporučujeme modul CLECO Tulman, který umož?uje sběr dat práce a oprav, jakéhokoli pneumatického nářadí (šroubováky, vrtačky, brusky).

Nabízíme také spolehlivé pneumatické motory značky CLECO / GARDNER DENVER - používané všude tam, kde je potřebné používat stlačený vzduch, jako zdroj pohonu. Konstrukce motorů umož�?uje provoz v nepříznivých podmínkách (znečištění, korozivní prostředí, vysoká teplota). Vyznačují se vysokým točivým momentem, který umož�?uje vysoké zatížení.

Podrobné informace o nabízených řešeních v této oblasti najdete v přiložených materiálech.

Katalogy:

Letáky:

Prezentace:

Filmy:

DOTCO Brusky
DOTCO Brusky