×

10. Nýtovačky a nýt-maticové nářadí

Výrobci:

www.emhart.eu
www.lobtex.co.jp/english/

Rozsah nabídky: 

  • nýtovačky pneumatické, bateriové a ruční;
  • nýto-utahovačky (maticové) pneumatické, akumulátorové a ruční;
  • speciální nářadí pro upevnění nýtů a nýt-matice, včetně systému „speed fastening“;
  • automatické podavače nýtů a nýtovací stanice;
  • nýty a nýt-matice.

Nýtovačky pneumatické série ProSet (XT1, XT2, XT3, XT4) značky POP/AVDEL (Stanley Engineered Fastening), stejně jako R1A1 a R1A2 značky LOBSTER, jsou průmyslovým nářadím určeným pro nepřetržitý výrobní proces. Námi nabízené nýtovačky se vyznačují vysokým poměrem výkonu a hmotnosti, lehké konstrukci, snadnou manipulací a servisem, jakož i spolehlivým a rychlým cyklem práce.

Nýtovačky bateriové pro montáž slepých nýtů (rozsah 2,4 - 6,4 mm), které máme v naší nabídce (PB2500, PB3400 a R1B1 a R1B2), jsou efektivní, lehké, vybavené lithium-iontovou baterií a bezkartáčovým motorem. Jsou ideální pro aplikace, kde je vyžadována mobilita a ergonomie. Další výhodou tohoto řešení je eliminace pneumatického napájení, což přispívá ke snižování nákladů a hluku a ke zvyšování bezpečnosti, ergonomie a zvyšování mobility při používání.

Nýt-maticové nářadí se používá k montáži nýtovacích matic. Nabízíme jedno z nejlepších nářadí tohoto typu na trhu - ProSert XTN20, pneumaticko-hydraulické nářadí s flexibilním nastavením zdvihu a tažné síly (od M3 do M10). Kombinace inovací prvotřídních světových značek POP a AVDEL umožnila získat rychlé a lehké nářadí s vysokou pevností, trvanlivostí, vynikající ergonomií a optimální flexibilitou - v reakci na nejnovější a nejvyšší standardy výroby nářadí. Patentovaná technologie dvou režimů provozu poskytuje zvýšenou účinnost a zlepšuje návratnost investic, díky nejnižším nákladům za montážní cyklus. Pro větší nýtové matice (M12) zase nabízíme velmi silné a pevné nářadí LOBSTER N1A2.

Doplněním této části nabídky jsou speciální nástroje pro upevnění nýtů a nýtových matic, vč. uznávaného systému AVDEL Speed fastening (modely série 753), automatické nýtovací stanice, podavače nýtů LOBSTER ARF800 nebo nástroje se speciálními hlavami a vertikální nýtovací stroje jako LOBSTER ARV-015.. Nabízíme také nýty a nýtovací matice nejlepší ve své třídě, standardní a speciální, v maloobchodním a velkoobchodním množství (včetně schopnosti udržování skladových zásob). Pro zákazníky, kteří mají zájem o přesnou kontrolu procesu montáže nýtů nebo nýtových matic, nabízíme nářadí s možností programování, bezdrátového příjmu a přenosu dat (např. počet spojení, upínací síla, kontrola provádění cyklu), spolupracující mimo jiné s kontroléry AMT.

 

 

Katalogy:

Letáky:

Prezentace:

Filmy:

POP PB2500 Smart
HS-TECHNIK film Nýtovač NutBee
HS-TECHNIK film Nýtovač RivBee
LOBSTER Prezentace firmy
LOBSTER Nýtovačky R1B1, R1B1
LOBSTER Nýtovačky pneumatické R1A1, R1A2
LOBSTER Nýtovačky pneumatické N1A2
POP AVDEL ProSet XTN20
LOBSTER Nýtovačky R2B1