×

Školení a technické semináře

V našich školicích a poradenských službách Vám nabízíme odborné znalosti a praktické dovednosti. Školení a workshopy přizpůsobené cílovým uživatelům (např. Operátorům, technikům / projektantům, zaměstnancům oddělení kvality nebo údržby) Vám umožní vyhnout se dlouhým prostojům, provozním chybám a současně prodloužit životnost systému a zajistit správnost procesů. Po každém absolvovaném školení obdržíte potvrzení potvrzující příslušnou kvalifikaci

Školení v oblasti servisu a oprav nástrojůOdborné semináře
 

Školení v oblasti servisu a oprav nástrojů
Pro nabízené nářadí a zařízení Vám nabízíme implementaci a uvedení do provozu, odbornou přípravu v provozu, pomoc při výrobě a analýzu správnosti použití. Díky tomu si může zákazník po zakoupení daného systému být jist, že plně využívá svých schopností a optimalizace procesů je na vysoké úrovni. Nabízíme Vám také školení v oblasti kontroly, údržby a servisu nářadí a zařízení značek, které zastupujeme. Náš kvalifikovaný personál Vám ukáže, jak prodloužit životnost zakoupených produktů pravidelnou údržbou a řádným používáním a účinnými opravami. Provádíme školení v sídle naší společnosti, v profesionálních centrech / školicích centrech výrobců nářadí, nebo přímo u zákazníka. Specializované znalosti, které Vám předáváme, jsou přizpůsobeny individuálním potřebám - díky tomu lidé, kteří se účastní školení, dostávají přesně ty informace, které potřebují.

Odborné semináře
Díky pokročilé spolupráci s našimi partnery máme přístup k ucelené sadě teoretických vzdělávacích modulů a praktických školení o spojích, montážních procesech a potřebě zajištění kvality. Naše kvalifikační kurzy jsou vždy přizpůsobeny cílové skupině: od montážní linky po úrove�? řízení, od konstrukce po zajištění kvality, od plánování po laboratorní techniku - každý si najde ten správný výcvikový kurz, přizpůsobený jeho potřebám. Normy, směrnice a předpisy jsou nezbytným základem technických činností, po celém světě - v oboru, na který se specializujeme, stojí za to být aktuální.