×

Kalibrace montážních a kontrolních nářadí

Pravidelná kalibrace točivého momentu zajišťuje opakovatelnou přesnost nářadí a nástrojů, používaných ve výrobě k utahování šroubů a kontrole kvality šroubových spojů. Naše testovací stojany ve spojení s kvalifikovaným personálem zajistí plnou účinnost a výkon Vašeho utahovacího nářadí.

 Montážní nářadíKontrolní nářadíMobilní laboratoř

Montážní nářadí
Provádíme kalibraci/nastavujeme, jakož i seřizujeme utahovací a regulační nářadí v souladu s normami PN / ISO / DIN, s možností příjezdu k zákazníkovi. Naše služba zahrnuje kontrolované nářadí EC, momentové klíče, elektronické klíče a montážní utahováky v rozsahu 0,01 - 2000 Nm. Disponujeme profesionální mobilní testovací stanicí  FTY firmy SCS - pracovními standardy jsou dynamické snímače s hydraulickou brzdou a statický snímač s konektorovými simulátory pro testování pulsního nářadí. Další kalibrace se provádějí pomocí měřidel se stacionárními a rotačními snímači. Pro každou zkoušku se vydávají certifikáty s výsledky měření a relativními odchylkami.

Kontrolní nářadí
Spolupracujeme s akreditovanými laboratořemi v oblasti kalibrace měřicích nástrojů, jako jsou měřiče točivého momentu a analyzátory dat, stacionární a rotační (dynamické) snímače točivého momentu a úhlu (v rozsahu 0,01 - 5000 Nm), snímače určené pro měření nýtovací síly a tahání nýtových matic, simulátory šroubových spojů, tlakoměry / měřicí tahové síly, snímače zatížení atd.Poskytujeme kalibrační služby pro zařízení většiny výrobců dostupných na trhu, což je v každém případě potvrzeno příslušným certifikátem v souladu s platnými normami.

Mobilní laboratoř
Akreditovaná mobilní laboratoř DAkkS v souladu s DIN EN ISO / IEC 17025 v rámci měření točivého momentu a úhlu umož�?uje kalibraci zkušebního / kalibračního nářadí, všech utahovacích nástrojů, ručních momentových klíčů a snímačů točivého momentu s konektorovými simulátory, v rozsahu 0,1 - 5000 Nm . Kalibrační služba se provádí na místě u zákazníka, v souladu s aktuálně platnými normami PN / ISO / DIN a VDI / VDE. Díky tomu je umožněno zákazníkům eliminovat dobu znehybnění jejích výrobních zařízení, a tím generovat zbytečné náklady. spojené se zastavením linky, balením a expedicí zařízení.


Další materiály:

TOOLIMPEX letak kalibráce SCS FTY    TOOLIMPEX kalibrace zařízení    TOOLIMPEX prezentace vozík FTY    SCS leták Mobilní měřicí stanice    SCS prezentace FTS    SCS leták Laboratorium       SCS leták Merače a analizátory