×

2. Kabely pro EC šroubováky a opravy

Výrobci:

www.toolimpex.eu/?strona=producent&id=28

Rozsah nabídky:

  • regenerace a opravy kabelů do elektrických šroubováků se snimačem (EC) a utahovacích vřeten;
  • náhradní kabely vysoké kvality do elektrických šroubováků se snimačem (EC) a utahovacích vřeten.

Na základě více jak 20-letých zkušeností firmy BEIER nabízíme naším zákazníkům službu opravy kabelů pro elektrické šroubováky se snimačem (EC) za použití inovativních řešení nebo vysoce kvalitní náhradní kabely. Opravujeme a nabízíme kabely pro nářadí všech významných producentů jako jsou:
Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley.

Regenerace / oprava kabelu: zahrnuje mimo jiného celkové odstranění poškozeného místa na kabelu a aplikace nových, vylepšených komponentů (konektor, kryt, zástrčka). Aplikace inovativního ochranného krytí umož�?uje další používaní kabelu bez rizika poškození v ohybu a také chrání zástrčku kabelu. Po každé opravě je vykonaný test vysokého napětí se zápisem hodnot odporu v m Ω. V rámci opravy je možné použití otočného konektoru, který umož�?uje kabelu volně se otáčet bez nežádoucího kroucení. Na všechny uvedené komponenty poskytujeme záruku 6 měsíců.

Náhradní kabely firmy BEIER jsou charakteristické konkurenční cenou, ideální kompatibilitou, libovolnou délkou a vyšší kvalitou provedení v porovnaní s originálním produktem (zvýšená flexibilita a odolnost, snížený tlak na nářadí). Inovační krytí proti poškození minimalizuje možnost poškození zástrčky a větší odpor na nářadí. Zvolený otočný konektor dává kabelu vyšší ergonomii, odolnost a možnost snadnějšího používání. Je možné vyrobit kabel lehčí s vyšší flexibilitou a sníženým průměrem. Na všechny nové kabely poskytujeme 12 měsíční záruku.

Podrobné informace o nabízených řešeních v této oblasti najdete v přiložených materiálech.

Katalogy:

Pobierz katalog w formacie PDF
BEIER katalog
06/07/2020

Letáky:

Prezentace:

Filmy: