×

Servis nářadí a zařízení

Provádíme servisní prohlídky, opravy a kalibraci montážního nářadí. Poskytujeme komplexní servisní podporu našimi zaměstnanci, kteří mají potřebné znalosti v poskytování služeb, na vysoké úrovni. Máme přístup k originálním dílům, náhradám a nabízíme možnost regenerace a opravy komponentů a originálních dílů. Na požádání nabízíme služby s použitím dílů, poskytovaných zákazníkem. Provádíme školení v oblasti servisu nářadí, které prodáváme - u zákazníka, v naší společnosti nebo sídlech výrobců, se kterými spolupracujeme.Provádíme servisní prohlídky, opravy a kalibraci montážního nářadí. Poskytujeme komplexní servisní podporu našimi zaměstnanci, kteří mají potřebné znalosti v poskytování služeb, na vysoké úrovni. Máme přístup k originálním dílům, náhradám a nabízíme možnost regenerace a opravy komponentů a originálních dílů. Na požádání nabízíme služby s použitím dílů, poskytovaných zákazníkem. Provádíme školení v oblasti servisu nářadí, které prodáváme - u zákazníka, v naší společnosti nebo sídlech výrobců, se kterými spolupracujeme.

Opravy nářadí Prohlídky nářadí Diagnostika zařízeníServisní podpora

Opravy nářadí
Provádíme komplexní ověření nástrojů odevzdaných k opravě a výměně poškozených, nebo opotřebovaných mechanických, elektrických a elektronických dílů, mazání a výměny oleje (v pneumatickém nářadí). V případě utahovacího nářadí je po každém ověření/opravě provedena funkční kontrola, včetně testu Cm / Cmk provedeného na profesionální, certifikované mobilní měřicí stanici SCS FTY, kterou disponujeme.
Naše služby zahrnují nářadí:                                                                                                                                                             

  • elektrické / EC (AMT, CLECO-DGD, STANLEY a další);
  • pneumatické (např. utahováky, brusky, vrtačky, nýtovačky);
  • bateriové (montážní a profesionální elektrické nářadí);
  • momentové (mechanických a elektronických momentové klíče);
  • měření (měřiče, snímače  a pod.).

Prohlídky nářadí
Nabízíme pravidelné kontroly montážního nářadí (zejména utahováků se snímačem EC a utahováků se spojkou) a měřicího nářadí, zaměřeného na důkladnou kontrolu technického stavu, výměnu opotřebovaných dílů, jakož i čištění a údržbu. V rámci služby je také možné kalibrovat nářadí a zkontrolovat jej, na mobilní zkušební stanici SCS FTY (více v sekci Kalibrace montážních a inspekčních nástrojů). Díky tomu si může být zákazník jistý, že nářadí používané ve výrobním procesu funguje správně. Každá kontrola je dokončena vytvořením reportu pro zákazníka, ve kterém jsou kromě potvrzení optimálního stavu nářadí, umístěny i návrhy pro zajištění jeho dalšího fungování a výměnu prvků, vystavených rychlému opotřebení.

Diagnostika zařízení
Rovněž přijímáme objednávky na diagnostiku daného zařízení, nebo strojního komplexu u zákazníka. Během první návštěvy, naši specialisté provedou prvotní ověření a odhad nákladů na opravu, což Vám ušetří drahocenný čas. V závislosti na složitosti problému, můžeme opravu provést okamžitě na místě, nebo v naší provozovně. Dále nabízíme pomoc při výběru a dovozu náhradních dílů.

Servisní podpora
Uzavření servisní smlouvy s naší společností umož�?uje okamžité ověřování a opravy nářadí, pomocí náhradních dílů uložených v našem skladu. Díky slevám na náhradní díly se snižují náklady. Naše společnost udržuje stálý inventář a zajišťuje maximální zkrácení doby opravy. Servis strojů a zařízení lze také provádět přímo u zákazníka - na základě trvalé objednávky nebo samostatní objednávky.

 
Další materiály: