×

AKTUALITY

Prezentace nových produktů společnosti SCS (19/09/2020)

Vážený klienti :

18.9.2020 se u nás konala prezentace nových produktů společnosti SCS.

Zašleme Vám nejdůležitější informace o nových produktech a nejnovější katalogy a prezentace.

SCS Freedom4 elektronický momentový klíč je již čtvrtá, ultralehká verze nejpokročilejšího elektronického momentového klíče na trhu. S funkcí správné polohy ruky, automatické detekci překážek a aplikaci rámu. Klíč je z uhlíkových vláken. To je jen několik z jeho nových inovativních funkcí.

                 

   Verze produkční (PRW) anebo měřicí (LAB / SPC).
SCS CLS klikový momentový klíč, který je jedním z mála klikových klíčů dostupných na trhu vybavený snímačem pro přenos momentu/úhlu v reálném čase. Pracuje s FIM Evo kontrolérem nebo samostatně a vše, co potřebujete, je počítačový program a rádiový modul!

          

SCS FIM EVO - kontrolér, který umož�?uje připojení až 12 různých montážních nástrojů od různých výrobců (klikové klíče, EC šroubováky, elektronické klíče). Ke kontroléru lze navíc připojit externí zařízení (skener, tiskárnu atd.). Všechny výsledky utahování jsou archivovány s možností jejich odeslání do interní databázi, pomocí používaných populárních protokolů (XML, Open Protocol, Tools Net, PFCS atd.)

          

SCS FTS mobilní kalibrační stanice - jediný mobilní vozík na testování nástrojů na trhu s funkcí 2 v 1
- schopnost testovat nástroje se simulací spoje s hydraulickými brzdami a automatickým ovládáním klíče. Klikové klíče (kalibrační bu�?ka pouze pro klikové klíče).Jedná se o kombinaci / hybrid dvou skvělých vozíků  SCS - FTY a AWT.

          



Další informace naleznete na našich webových stránkách anebo nás kontaktujte, telefonicky nebo e-mailem.